Početna O nama

O nama

Pharmoval

Pharmoval je hrvatska linija dodataka prehrani koja uključuje i pojedine medicinske i kozmetičke proizvode. Linija je pomno razvijena i osmišljena za posebne potrebe organizma već od najranije životne dobi. Sadrži proizvode koji su od pomoći za cijeli niz zdravstvenih problema. Posebno se ističu proizvodi za imunitet pod zaštićenim nazivom Imunosal s vrlo popularnim beta-glukanom te jedinstvenom kombinacijom vitamina i minerala. Vlasnik Pharmoval linije je tvrtka Nemus Lex d.o.o. iz Zagreba.

Proizvodi

Pharmoval proizvodi, po vrlo prihvatljivim cijenama koje ne utječu na njihovu kvalitetu, nadopunjuju prehranu tvarima koje organizam ne dobiva u dovoljnoj količini ili je potreba za njima u određenim situacijama povećana. Svrha Pharmoval proizvoda je povoljniji učinak na zdravlje te povećanje opće otpornosti organizma na stresne vanjske utjecaje. Pharmoval dodaci prehrani prvenstveno pomažu u održavanju pravilnih fizioloških funkcija organizma kao cjeline ili njegovih pojedinih dijelova. Tako, na primjer, u Pharmoval liniji možete pronaći jedinstvene proizvode za imunitet, za nadopunu željeza, nadraženost grla i sl. U liniji se ističe i vrlo inovativan kozmetički proizvod za njegu dječje kože kod vodenih kozica.

Priroda, zdravlje...

Sastojci u svim proizvodima vrlo su pažljivo izabrani, i predstavljaju ono  najbolje iz prirode i biljaka u kombinaciji s najnovijim trendovima u dodacima prehrani. Svi proizvodi su u potpunosti bez sastojaka životinjskog porijekla pa su 100% pogodni za vegetarijance.

Proizvedeno u Hrvatskoj

Proizvodi su razvijeni i proizvede se u Hrvatskoj* te su u potpunosti usklađeni s europskom zakonskom regulativom. Prodaju se u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama kao i na web stranicama www.drogerija.hr gdje ih možete direktno naručiti na kućnu adresu.

Sve vaše komentare i prijedloge rado ćemo čuti, javite nam se!

 

*Imunosal šumeće tablete su jedini proizvod koji se zbog posebne tehnologije proizvodnje, nedostupne u Hrvatskoj, proizvodi u Njemačkoj.