Почетна За нас

За нас

Pharmoval

Pharmoval е линија на додатоци во исхраната која вклучува и одредени козметички производи. Линијата е внимателно развивана и дизајнирана за посебните потреби на телото од најраната возраст. Таа содржи производи кои помагаат кај различни здравствени проблеми. Особено се истакнуваат имунолошките производи под добро познатото име Imunosal со многу популарниот бета-глукан и уникатна комбинација на витамини и минерали.

Природа, здравје...

Состојките во сите производи се многу внимателно избрани и го претставуваат најдоброто од природата и растенијата во комбинација со најновите трендови во додатоците во исхраната. Сите производи не содржат  состојки од животинско потекло и се 100% погодни за вегетаријанци.