Početna Pravila nagradnih Facebook natjecanja

Pravila nagradnih Facebook natjecanja

Pravila nagradnih natjecanja (u daljnjem tekstu: Pravila) objavljena na ovoj stranici odnose se na sva natjecanja koja tvrtka Nemus Lex d.o.o. iz Zagreba (u daljnjem tekstu: Organizator) organizira na službenoj Pharmoval facebook stranici facebook.com/pharmoval ili na facebook stranici internet trgovine drogerija.hr facebook.com/drogerija.hrvatska (u daljnjem tekstu: Stranica). S pristupom natjecanjima sudionici se slažu s Pravilima sudjelovanja. Svrha natjecanja je promocija proizvoda i usluga Organizatora.

Detalji natjecanja kao što su: nagrade, uvjeti sudjelovanja u izboru, početak, trajanje i objava pobjednika objavljuju se u svakoj objavi za pojedino natjecanje i sastavni su dio Pravila. Nagrade navedene u natjecanjima dijele se temeljem odluke ili ocjene stručnog povjerenstva koje čine članovi Uprave društva Nemus Lex d.o.o. iz Zagreba (više o društvu pogledajte ovdje). 

Donošenje odluka o pobjednicima nije javno, a rezultati se objavljuju na Stranici te ukoliko je moguće pozivom na dostavljanje podataka u privatni facebook pretinac svakog pobjednika zasebno. Ukoliko do pobjednika nije moguće doći ili se isti ne javi 15 dana od objave na Stranici, Organizator zadržava pravo na nedostavljanje i povlačanje predviđene nagrade. 

Osobe koje su na bilo koji način uključene u provedbu natjecanja, ne mogu sudjelovati. Natjecanje je organizirano za osobe s područje Republike Hrvatske. Troškove dostave nagrade snosi Organizator.

Objavljene slike i podaci o nagradama su informativnog karaktera. Organizator zadržava pravo na ažuriranje i promjenu Pravila natjecanja. Natjecanje se može otkazati ili prijevremeno završiti ukoliko nastupe okolnosti na koje Organizator nije mogao utjecati, o čemu će sudionici biti obavješteni na Stranici.

Pravila su donesena Odlukom Uprave društva dana 2. listopada 2017. u Zagrebu.
Za dodatne informacije možete poslati upit ovdje.