Dibeticin

Dibeticin

Dibeticin kapsule su dodatak prehrani za normalnu razinu šećera u krvi. Kapsule sadrže ekstrakt cejlonskog cimetovca, alfa lipoičnu kiselinu te 300 % preporučenog dnevnog unosa kroma.


Povišena razina šećera odnosno glukoze u krvi, nešto je s čim se susreće sve veći broj ljudi, a vrlo jednostavno se otkriva analizom krvi. Stanje povišene razine šećera je ozbiljan indikator koji se ne bi smio zanemariti. Dibeticin je dodatak prehrani u kapsulama formuliran za osobe s povišenom glukozom u krvi. Sadrži kombinaciju snažnog biljnog ekstrakta kore cejlonskog cimetovca (Cinnamomum zeylanicum) kojeg se još naziva i pravi cimet, alfa-lipoične kiseline i kroma koji doprinosi održavanje normalne razine glukoze (šećera) u krvi.

Dibeticin je hrvatski proizvod i dio je PHARMOVAL® linije dodataka prehrani.


PREPORUČENA DNEVNA DOZA u 3 kapsule
Ekstrakt kore cejlonskog cimetovca (Cinnamomum zeylanicum) 540 mg
Alfa lipoična kiselina (LA) 150 mg
Krom 120 μg (300 % PU*)

*PU - preporučeni dnevni unos

UPUTE ZA UPOTREBU
1-3 kapsule dnevno.

NAPOMENE
Čuvati od dohvata male djece.
Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.
Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

UVJETI ČUVANJA
Čuvati na suhom i tamnom mjestu pri temperaturi do 25°C.

ODGOVORAN ZA RH:

Nemus lex d.o.o., Vukomerečka 2, Zagreb

NETO KOLIČINA
60 kapsula

Krom doprinosi održavanju normalne razine glukoze u krvi i normalnom metabolizmu makronutrijenata.

 


Česta pitanja
Gdje se proizvod može kupiti?
Proizvod se može kupiti u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama te na internet trgovini drogerija.hr.
Za koje pacijente se Dibeticin preporučuje, dijabetes tipa 1 ili tipa 2?
Obzirom da je dijabetes tip 1 inzulin ovisni dijabetes, proizvod nije namijenjen za te pacijente. Proizvod je prvenstveno namijenjen za predijabetes odnosno osobe s povišenom razinom šećera u krvi koji još nisu na terapiji. Ukoliko pacijent ima kroničnu bolest ili je na terapiji, prije uzimanja kapsula preporuča se konzultirati s liječnikom.
Kada se mogu očekivati rezultati?
Životne navike, među kojima su nepravilna prehrana i nedovoljna količina kretanja, kao i općenito zdravstveno stanje pojedinca mogu utjecati na vrijeme i djelovanje proizvoda te se iz navedenih razloga ne može procijeniti na individualnoj razini.
Gdje se proizvod proizvodi i kako mogu znati da je riječ o sigurnom proizvodu?
Proizvod je razvijen i proizveden u Hrvatskoj. Svaka serija prolazi kontrolu proizvođača te u skladu s time dobiva i certifikat analize. Uz to, obavljaju se redovite analize zdravstvene ispravnosti proizvoda na Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo. Glavni distributer proizvoda, tvrtka Nemus Lex d.o.o. iz Zagreba, radi u skladu s HACCP sustavom za osiguranje zdravstvene ispravnosti proizvoda te posjeduje odgovarajući certifikat za nabavu, skladištenje i isporuku dodataka prehrani te radi u skladu s ISO 9001:2015 sustavom za kontrolu kvalitete poslovanja s dodacima prehrani i medicinskim proizvodima.

POTRAŽITE U LJEKARNAMA!