Početna Proizvodi Pharmoval Islandski lišaj Forte

Islandski lišaj Forte

Početna Proizvodi Pharmoval Islandski lišaj Forte

Islandski lišaj Forte

Islandski lišaj Forte je sprej za nadraženu usnu šupljinu koji istovremeno štiti grlo. Sadrži ekstrakt islandskog lišaja, propolis i ekstrakt nevena.


Suho i nadraženo grlo čest je problem koji pogađa sve, a bolno grlo je prateći simptom virusnih respiratornih infekcija. Nadraženo grlo stvara neugodu, ometa normalno funkcioniranje i čini gutanje bolnim.

Islandski lišaj Forte sprej - medicinski je proizvod formuliran kako bi stvorio zaštitni prianjajući film na mukoznu membranu i time smanjio kontakt s vanjskim čimbenicima koji uzrokuju iritaciju. Štiti grlo od nadraženosti, smanjuje osjećaj žarenja u usnoj šupljini i povećava hidratiziranost mukoznih membrana.

Sadrži sljedeće sastojke:

  • ekstrakte nevena i islandskog lišaja
  • bagremov med
  • eterična ulja poljske metvice, eukaliptusa i majčine dušice
  • ekstrakt aloe vere
  • ekstrakt propolisa

Islandski lišaj Forte dio je PHARMOVAL® linije dodataka prehrani i medicinskih proizvoda.
Proizvod ne sadrži sastojke životinjskog porijekla.

UPUTE ZA UPOTREBU

Za doziranje i lokalnu primjenu proizvoda koristite se priloženim raspršivačem. Preporučuju se 1 do 3 raspršivanja po primjeni koje treba ponoviti do tri puta tijekom dana. Prije upotrebe dobro protresite.

UPOZORENJE 

Ne upotrebljavajte u slučaju preosjetljivosti ili alergije na jedan ili više sastojaka. U slučaju intolerancije ili drugih neželjenih učinaka prekinite upotrebu i posavjetujte se s liječnikom. Ako nadraženost potraje dulje od 5 – 7 dana, posavjetujte se s liječnikom. Nemojte upotrebljavati nakon isteka roka valjanosti. Čuvajte izvan dohvata djece. Nemojte upotrebljavati ako vam se čini da je pakiranje oštećeno. Nakon otvaranja proizvod se može koristiti 12 mjeseci u normalnim i ispravnim uvjetima upotrebe i čuvanja. Nuspojave ne postoje čak ni u slučaju korištenja duljem od 30 dana.

SASTOJCI

voda, alkohol, biljni glicerin, tekući ekstrakt nevena, tekući ekstrakt islandskog lišaja, čisti bagremov med, eterično ulje poljske metvice, eterično ulje eukaliptusa globulusa, eterično ulje majčine dušice, suhi ekstrakt aloe vere (gel aloe vere) 200:1, suhi ekstrakt propolisa, natrijev benzoat, kalijev sorbat, peg-40 hidrogenirano ricinusovo ulje, sukraloza, limunska kiselina.

UVJETI ČUVANJA

Čuvajte na hladnom i suhom mjestu podalje od izravnih izvora topline. Proizvod ne izlažite i ne čuvajte na izravnoj sunčevoj svjetlosti.

PROIZVOĐAČ:

O.F.I. S.p.A. Officina Farmaceutica Italiana via Verga, 14 – 24127 Bergamo – Italija

DISTRIBUTER ZA RH:

Nemus lex d.o.o., Vukomerečka 2, Zagreb

NETO KOLIČINA
30 ml

A za naše najmlađe, u Pharmoval liniji već je poznati proizvod - Islandski lišaj Plus sirup, dodatak prehrani za suho i nadraženo grlo koji uz provjereni ekstrakt islandskog lišaja sadrži i vitamin C. Odličnog je okusa i nema konzervansa te je primjeren za djecu već od 1 godine!


POTRAŽITE U LJEKARNAMA!