Početna Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Ovi uvjeti i prava korištenja definiraju način, prava i uvjete korištenja internet stranice www.pharmoval.hr kao i www.imunosal.hr (u daljnjem tekstu: Stranica) od strane posjetitelja. Tvrtka Nemus Lex d.o.o. iz Zagreba, OIB: 02881690679 (u daljnjem tekstu: Tvrtka) je vlasnik Stranice.

SADRŽAJ

Tvrtka zadržava u svakom trenutku pravo mijenjanja i ažuriranja Stranice kao i izmjena i dopuna Uvjeta i prava korištenja Stranice bez potrebe obavještavanja stalnih, privremenih ili novih korisnika i/ili posjetitelja. Posjetitelji bi stoga trebali periodički provjeravati Uvjete i prava korištenja. Korištenjem Stranice nakon eventualnih izmjena i/ili dopuna prihvaćate ih bez obzira da li ste s njima upoznati ili ne.

ODGOVORNOST

Sav sadržaj na Stranici je informativnog tipa, a tvrtka ne preuzima odgovornost niti će biti odgovorna za bilo kakvu štetu koja eventualno može biti prouzročena savjetima/informacijama/podacima prikazanim na Stranici. Tvrtka nije odgovorna za bilo kakvu pogrešku u tekstu, slici, linkovima ili bilo kojem drugom djelu sadržaja. Cjelokupan sadržaj Stranice je prikazan u najboljoj namjeri, ali Tvrtka ostavlja mogućnost nenamjerne pogreške i ovime upozorava korisnike da to imaju u vidu, a korisnici korištenjem Stranice prihvaćaju takvu mogućnost.

AUTORSKA PRAVA

Sav materijal koji uključuje tekstove, slike, ilustracije, animacije, logo, audio i video i druge nespomenute dijelove sadržaja Stranica su vlasništvo Tvrtke ili Tvrtka ima i zadržava pravo korištenja. Nije dozvoljeno njihovo kopiranje, citiranje, presnimavanje, objavljivanje, distribuiranje ili bilo koji drugi način korištenja bez dopuštenja Tvrtke, a u skladu sa Zakonom o intelektualnom vlasništvu.

Imate li kakvih pitanja ili nejasnoća o Uvjetima korištenja Stranice javite nam se.